Vare sig du tror du kan eller inte kan, så har du rätt.

Medvind:
Börjar nog känna mig något mer levande. Tog mig i kragen och åkte med kollegorna ut och åt middag. De är underbara. Som en familj. Dessutom bjöd chefen på hela notan. Gött.
Hade en religiös upplevelse tillsammans med en älg idag. Den bara låg där i vägkanten och tittade. Jag gick riktigt nära innan den reste på sig. Så härliga djur. Vi glodde på varandra säkert en kvart innan han bestämde sig för att gå in i skogen igen. Bra, så han inte blev överkörd.

Motvind:
Har nog fattat mindre av den här kursen än vad jag först trodde. Jag kommer att ha förlorat matchen redan innan jag gått in i den. Om jag någonsin blir klar med den här kursen så ska jag....kan inte komma på nåt bra att belöna mig med just nu men tänkte först skriva att jag ska kyssa professorn, men det skulle va jättejobbigt så det gör jag inte. Och inte skulle de va nån vidare belöning heller.

Vindstilla:
Det enda braá med att må illa är att man inte kan äta nåt vidare. Hoppas jag tappar nåra kilo. Känner för att springa men kroppen känns inte så stark så jag ska försöka komma ut på en lite längre promenad när barnen har fått middag i kväll.

Dåligtsjälvförtroendekram D.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0