Ut i det blå som en annan pensionär

Medvind:
Min bil gick 66 mil på 37 liter. Verkar ok.
Slutade lite tidigare och unnade mig en timme i solen på gräset. Tidningen låg i brevlådan idag och vi fick en mysig stund tillsammans.
Var inne på jobbet en runda och fick mitt schema. Min chef är jättebra, hon hade fixat så jag slipper timanställnig, går på vanligt schema med de fördelarna. Dock kunde hon inte ordna heltid men jag är väldigt nöjd med 25 timmar i veckan.
Idag frågade min handledare mig om jag skulle va sugen på att hjälpa tillmed enkäten till hösten. Jag blev lite överrumplad. Klart jag vill!!! Hade varit hur kul som helst ju. 

Motvind:
Det är nåt jippo i byn över helgen. Är rädd om min bil och misstänker att det inte blir mycket sova av i natt. Ett stort partytält är uppsatt i parken utanför. Dansband o rock´n roll ska det visst spelas i kväll.

Vindstilla:
Kärleken kommer snart hit och han har fixat en överraskningshelg. Jo, det är jättekul. Men jag gillar inte att inte veta. Men jag behöver kanske träna på det och börja lita på andra människor. Lära mig lita på honom som vill dela resten av sitt liv med mej. Får väl göra ett försök. Det jobbigaste är att inte veta vad jag ska packa. I morgon kl sju åker vi. Så det är väl bäst att sätta fart och få lite ordning i kaoset.

Nyfiken kram D.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0