Second best

Sitter i bilen på väg till stora staden Malmö. Ska hämta katterna så de slipper vara ensamma i den hemska våldsamma staden. Hundarna är hos husse så det blir bra.
Igår hade jag mitt lilla framträdande. Det gick bra och jag fick beröm efter. Själv kändes det mest som jag bara kläckte ur mig en massa svammel. Att jag inte levererar nånting vettigt, men samtidigt är det skönt att ha det lite mer kravlöst. Är mest trött och irriterad hela tiden känns det som. Orkar inte ta beslut , planera eller organisera nåt. Speciellt inte när det finns fler än en vilja o önskemål. Det är bara lättare att skita i å planera nåt o inte ha någon vilja eller önskemål själv. I förlängningen är det ohållbart att ha det så, det vet jag, men just nu orkar jag inte stå på mig. Lovat att inte svika barnen o nu hände det igen att jag satte barnet på tredje plats. Avskyr verkligen när intresse krockar.
Detta är en gnällblogg och här är det tillåtet att gnälla om sånt som egentligen inte är så stora saker att gnälla om. Eller sånt som verkligen är nåt att gnälla om.
Medvind: var hos exet igårkväll och grillade tillsammans med grannarna och det va verkligen trevligt. Grannfrun utmanade mig i freeflowloppet på sju kilometer om tolv dagar. Kanske man skulle....är sugen. Ska ut i kväll och försöka springa några km.
Motvind: sover inte bra,,mår illa på morgonen ,,undrar om jag orkar plugga ett år till? Vill inte tillbaka till jobbet nu när det är turbulent. Vet inte vad jag vill med nåt alls för det mesta. Fast det måste man kanske inte.
Vindstilla: gick förbi blomsteraffären och de har så många fina blommor. Vill verkligen ha en balkong ..fast ännu hellre en trädgård. Vi var och tittade på ett hus igår och det va helt ok. Verentrén bra trädgård och ljust och fräscht. Köket va inte jätteroligt men man ska ju ha nåt att pyssla med...eller åsså  ente ,,
Skogen är så otroligt vacker nu när den exploderar i grönt.
Puss D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0