Placeringskort för rumpor

Medvind:
Loppan somnade snabbt och lycklig ikväll. Nyduschad och med nyklippt hår.
Den duktiga konfirmanden hade städat sitt rum i dag. Visserligaen av anledningen att han inte hittade ett av sina usb-minnen, men ändå. Riktigt fint hade han gjort.

Motvind:
Har så ont i kroppen idag att det va en pina att gå till affären i eftermiddag. Känner mig överkörd av en lastbil.
Loppans klänning som vi beställt har fortfarande inte kommit. Hoppas på i morgon så jag hinner tvätta den på fredag.
Har inte hittat nåt till mig själv att ha påmig. Ska gå en liten runda i stan i morgon och se vad som finns..

Vindstilla:
Känner ändå att jag har koll på det mesta till helgens konfirmation. Tårtorna ska sonen själv baka och han ska provbaka en i morgon för att se så det blir bra. Mitt förslag om kladdkaka röstades ner direkt. Jag orkar inte med nån större lobbyverksamhet och vill han baka själv är det lika bra att uppmuntra till det. Mina bästa föräldrar fixar smörgåstårtor. Vad skulle man gjort utan dem? Och min bästa Nicklas handlar läsk och vatten hos Habib i Malmö. Brukar va lite billigare.
Vi har fått 9 platser öronmärkta lite längre fram i kyrkan och 6 platser lite längre bak. Jag funderade på vilka 9 som ska få första parkett. Jag (såklart :)) Pappan (ok då) Brodern (vill han ens sitta så långt fram?) Systern (vill kanske hellre sitta med sin pappa?) Gudmor och Gudfar (känns som ett måste på konfirmationen) Farmor, Mormor och Morfar. Jag tror det blir bra. Men vi får se.

Stela kramar D.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0