Min bild av hastigheten

knäckemackor med skivad vitlök i mängder ett par kastruller het vintoddy...Friskare blir du kanske inte men det blir roligare att vara sjuk o ingen j-l kommer frivilligt i närheten o stör dig när du vilar dig i form
 
Hahahah! Annorlunda rekommendation, men va f-n jag kanske skulle prova :)
Sitter här i soffanmed en kopp varmt honungsvatten och försöker få in enkätsvaren i  powerpoint. Längesen jag jobbade i programmet så det blir inte så flashig presentation. Egentligen skulle det inte bli nån alls. Vad visar en svarsfrekvens på 38 %? Inte ett skit egentligen.Man kan ju inte utforma något åtgärdsprogram efter de siffrorna.
 
Medvind:
Idag har hundarna fått en ordentlig motionsrunda och blivit shamponerade. Store rufsen har även fått huvudet och svansen plockade.
Jag har varit inne och faktiskt hunnit vila lite i eftermiddags. Alltså varit stilla. Det var jag en stund hos mamma igår också. Låg i soffan o blundade en stund. Det var skönt.
Ett lamm ligger nu nerfryst i min frys. Vi provade färsen i går och det är gott med lamm.
Jag fick möjligheten att för en stund drömma om att resa till Kina. Tack Daniel, det lättade upp sjukstugan rejält! Jag bestämde också att om jag får möjligheten att åka med så tar jag den. Barn och hundar får klara sig utan mig ett tag då.chansen att det skulle bli så är mindre än att vinna drömvinsten, men att drömma är ju inte förbjudet 
Jag har en plan för i morgon. Jag ska ringa och lägga ett bud på ett hus. Ett hus som har allt det jag vill ha i ett hus och faktiskt lite till. En enda nackdel och det är källaren. Men å andra sidan finns där en bastu så det kan jag nog ha visst överseende med.
 
Motvind:
Blir så otroligt trött av minsta lilla och har sömnbrist efter två nätter med snarkande nattgäst. Kroppen skakar så slut den är ibland. Ett varv med dammsugaren känns som ett marathon utan endorfiner. Tror jag, har ju aldrig sprungit ett helt. Täppt i näsan och sprängande huvudvärk idag. Och nu är jag så in i h-e trött på att inte orka och inte va frisk och inte ha nån som glider in och förstår och tar hand om allt det jag inte orkar själv.
Nu ser hunden ut som om han har världens minsta huvud och världens smalaste svans i förhållande till övriga kroppen. Inte vackert och jag blir rädd för att han kommer få se ut så här ett tag.
 
Vindstilla:
Gör planer inför nästa helg. Om jag är frisk ska jag:
- putsa fönsterna och kolla efter adventsljusstakar i källaren
- plocka hunden lite till
- dammsuga och städa bilen och lägga på vinterdäcken och kolla så jag har allt som behövs i bilen för vinterkörning, dvs, ficklampa, mössa, vantar, reflexväst, kniv och spolarvätska. I fjor hade jag ett par överdragsbyxor också. Också vill jag ha en flaska vatten och en påse nötter där också. Man vet ju aldrig.
Ibland tycker jag att livet går för fort. Ibland för sakta. Och jag har kommit på att jag har ett behov av att diskutera livet med någon. På ett intellektuellt sätt där man kan bolla tankar och ider och få nya infallsvinklar kring livet som mysterium. Undrar om det finns diskussions grupper inom nåt studieförbund eller om det skulle va ide att starta upp en. Om sånt som man tänker på och undrar om man är ensammast i världen om att tänka. Jag skulle nog egentligen behöva ett större socialt umgänge, gå med i någon aktivitet eller nåt. I fredags träffade jag några kollegor och vi hade massor att prata om. Vi blev inte riktigt färdiga kändes det som. Men vi sbestämde att vi ska vandra i fjällen till nästa höst och då kanske vi får prattillfälle. 
 
Sjuka kramar D.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0