suga blir Suharto i stavningsfunktionen.

vaknde med ögonen fulla med klet. jag är totalinfekterad och har börjat hosta också. .grannarna ovanpå verkar väcka varandra med att skrika åt varandra och få pojken att gråta. ur väckningssynpunkt är det effektivt då de faktiskt väcker hela huset.
idag behöver det dammsugas här. jag avskyr verkligen att dammsuga, blir sur av det. och just nu blir jag väldigt trött av det och vet inte hur man gör när man dammsuger utan att höja pulsen. men nu luktar det inte illa om slangdraken längre. nya filter som kostade mer än vad man kan köpa en helt ny dammsugare för. men 15 dammsugarpåsar på köpet va ju en liten tröst. de går ju liksom åt när här dammsugs varannan dag.
har ni inte prövat polsrbröds nya sort med kamel och äpple borde ni göra det. doppa den i fil, jättegott. att lägga ost på va inte så gott.
frukostkram d.

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Vad tusan.... knäckemackor med skivad vitlök i mängder ett par kastruller het vintoddy...Friskare blir du kanske inte men det blir roligare att vara sjuk o ingen j-l kommer frivilligt i närheten o stör dig när du vilar dig i form :) :)
kryapåssekram :)

2012-11-17 @ 22:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0