Tomtesnusk i Lokaltidningen

Dagens medvind:
Intervjun gick riktigt bra. En väldigt lättsam och trevlig kvinna. Vi pratade i nästan 4 timmar.
Handlade på Kvantum i Hörby. Många minnen från den butiken. Handlade alltid där när det va stughelg.
Kände hur mycket jag behövde träffa och prata med nadra människor idag på fiket. Ovan miljö att va ute bland folk. Killen bakom disken log och tittade på mig flera gånger. Jag funderade på om vi kände varandra. Kan inte komma på om det är så. Flörtade han? Ingen aning, jag är ju dålig på att uppfatta sånt.Men kanske kärringen duger ändå?
Jag hittade nässlor i dag i frysen och gjorde en nässelsoppa. Sååååå gott!

Motvind:
Stressigt med maten och hundarna har inte fått motion idag.
Ont i hjärtat, eller bröstkorgen, eller var det nu egentligen sitter. Hjärtklappning som heter duga. Av tabletten? Av något annat? Vet inte.
Loppan mår inte riktigt bra och kanske ska va här i morgon. Jag kommer att få planera om helgens aktiviteter för att hinna det jag vill. Men det funkar väl det med...
Hittade en annons i Lokaltidningen.
Förnedringscentralen....eeee jag menar Förmedlingscentralen i Tyringe har den här fina julreklamen:

 
Gävle har en bock som alltid blir påtänd, Skåne en som ingen tänder på.Undrar om det ingick i anställningsavtalet att ställa upp på den här bilden. Förskräckligt. Jag handlar mina julklappar någon annanstans.
 
Vindstilla:
Hittade en trea idag ute på landet på en gård. Tillgång till hästbox, paddock och bete. Drömboende. Eller finns alternativet att flytta rakt över gatan, få egen tvättmaskin, balkong, billigare hyra, garageplats och förråd. Och fortsätta spara pengar till det verkliga drömboendet dyker upp och kunna köpa då.
Tomtekram D.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0