Att se om sitt eget

Medvind:
Jag har haft en bra helg. Jobbade på lördagen och tjände mitt levebröd. Igår var jag och Loppan ute i skogen med mina kollegor och hade svampkurs några timmar. Många kakor blev det ju...
Idag har jag sprungit 5 km och skrivit färdigt intervjuerna. Transkribering heter det med ett fint ord. Tack Amanda som lärde mig det :)
Äntligen är pojken självförsörjande så till vida att från och med nu har han sitt studiemedel och det ska räcka till allt. Självklart får jag skjuta till när det gäller vinterjacka och skor och lite så, men det var intressant idag när han satt och kollade tjocktröjor och tvekade att beställa. Han ska vänta tills han fyllt år med att beställa....hehe.
Motvind:
Banken ringde och jag är totalt körd fram tills dess att jag slutar studera. Glömde ju för en stund att studenter är ufon med alla rättigheter borttagna ur livet. Så jag kan ju fetglömma min lilla röda vinterbonade stuga ute i skogen. Får inte låna ens 400 000 trots att jag skulle bo billigare där än här i lägenheten. Trist. Men om 8 månader måste jag ha något annat boende klart. Men det kanske löser sig ändå på nåt sätt. Fortsätter leta.
Vindstilla:
Denna veckan blir intensiv. Fullt schema varje dag.
Knaskram D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0