Vem lämnar vem

Idag fyller min  lille pojk 15 år. Otroligt. Det va ju liksom nyss jag satte honom i sandlådan och han fick tag på en snigel och sög i sig. Eller blev sövd för att sätta in rör i öronen och ta bort en polyp men 3 timmar senare var ute på gården och spelade brännboll med resten av ungarna. Eller kissade på Birger jarls grav i Stockholm vid ett Marathon som vi stod och kollade på. Eller gick på ridskola och skulle ha jockeyhjälmskyddet på sin hjälm som han fått av Fredrik Johansson.  Eller kissade på sig i overallen för han hade för roligt i pulkabacken för att gå in och kissa...Han blev besviken att inte lillasyster va här idag och jag hade tänkt fråga om hon och hennes pappa ville komma och äta med oss idag men det blev så sent innan jag kom hem från jobbet och så mycket annat att fixa med. Jobbade idag och behövde lämna tidlistor och handla födelsedagsmat på vägen hem. Han önskade pommes beasås och lövbiff idag. På det åt vi en schwarzwaldtårta. Är mätt så jag mår illa. Har inte varit ute på hela dagen heller,det regnade i kväll så hundarna ville inte precis gå nån längre runda.Vågen måste ha fått spatt för i morse hade jag visst inte tappat så mycket som jag trodde. 
Funderar starkt på att stiga upp sex i morgon och gå långrundan med hundarna som inte blev av i kväll. Men jag behöver kanske sova i stället och hundarna kommer att  få springa ordentligt till helgen.
Skulle gärna vilja åka skidor till vintern och ska leta efter en billig resa för mej och pojken och sen skulle jag vilja åka på ridläger med lilla Loppan till sommaren. Har ju inte gjort något tillsammans med dem på väldigt länge. Måste komma i håg att skicka in fakturan på studielitteraturen till stipendiefonden och se om jag kan få nåt litet bidar g därifrån. Men nu är det några timmar tillsammans med JB som gäller. Den enda karlen man kan lita riktigt på här i livet. Undrar om ahn är singel?
Zzzzzzkram D.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0