Om chansen kommer - fånga den

Motvind:
Sovit dåligt, vaknat tusen gånger och kan inte somna om. Loppan stökar runt i sängen och då gör hundarna det också. Hoppas jag får ett eget sovrum snart.
Upptäcker att huset nr 1 på min lista över önskehus är sålt. Eller iaf borttget från hemnet. Och det innan jag hunnit rätta lottoraden och skrapa trissen som ligger i min börs och väntar....Med tanke på att det legat ute över ett år så var det förstås ganska väntat.
Att skriva intervjuer är verkligen tråkigt och energikrävande.
Idag ska jag till tandläkaren och börja rotfylla min onda tand. Ogilla mycke.
Medvind:
Sov middag på soffan en stund i går. Helt klart underskattat. Borde va en mänsklig rättighet och jag är glad så länge jag kan göra det.
Mina julstjärnor är fortfarande så fina att jag inte vill slänga dem. Hur det gått till är en stor gåta då jag verkligen inte har gröna fingrar. I höstas när sonen fyllde år fick han en bukett med kärleksört i. De stod i vatten jättelänge och nu har jag satt dem i jord och det verkar som de tar sig. Kul.
Vindstilla:
Sonen kommer snart att behöva mycket nya kläder inför sommaren, t-shirts och skor och byxor. Kommer jagg själv i gång att springa kanske förr- fjorårets sommarkläder passar mej i år också. Loppan har redan tittat i ellos-katalogen och satt kryss för vad hon vill ha. Himla smidigt.
Dags för lunchkram D.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0