Haft någon att prata med vid frukosten?

Nä, nu är jag för dj-a trött på att vara förkyld. Åt till och med en vitaminpilla i morse. Desperat liksom. Bäst före sept -10. Nog inget krut kvar i dem, inte.
Medvind:
Var på språkverkstan i går med min uppsats och tanten som har jobbat med språk i 150 år var mycket nöjd och tyckte det såg bra ut :).
I morgon är sista tvättdagen av tre denna veckan. Sen är handdukar och lakan fixade för denna megaomgången. Skönt.
Har beslutat mig för att lägga all kraft på uppsatsen och strunta i den andra kursen just nu. Jag tror det är ett bra beslut, det blir bara rörigt annars.
Sonen har kommit upp i tid tre dagar i rad. Snart blir det ljusare på morgonen och då hoppas jag det går ännu bättre.
Motvind:
Så där lagom blå-grön på låret och armen. Fortfarande lite öm vid revbenen bak i ryggen. Men det blir bättre.
Har ätit både godis och glass varje dag hela veckan. Inte bra.Ska slänga skiten så det inte finns hemma.
Har molande tandvärk emellanåt. Hoppas det är för jag är förkyld igen.
Vindstilla:
Sitter och surfar runt och letar efter bostäder. Det finns tre rum lediga i ett kollektiv utanför Höör. Som strävar efter att vara självförsörjande av det som går att odla i trädgården. Det har 11 rum totalt, stort kök och flera badrum. Verkar hur bra som helst och det har varit min dröm i många år att vara så självförsörjande som möjligt. Är så sugen på att lyfta luren,,,,,men det är ju de där barnen. Lilla Loppan skulle nog inte va nån fara, men att få en 15 åring att bosätta sig i ett kollektiv??? Njae. Tveksamt om det skulle va bra för kollektivet eller sonen. Får nog stilla min iver lite där. Men det skulle va roligt att prova på och se hur man agerar med folk omkring hela tiden. Skulle kanske va bra eller helt katastrof...Egentligen har jag ju mitt kollektiv redan i min fb-grupp som jag kan ventilera allt möjligt mellan himmel o jord med. Massa kloka människor som förstår att det man skriver är menat väl, att det inte är ett påhopp eller för att ge dåligt samvete. De är super, verkligen. Nästan bättre än terapi, då allt vänds fram och tillbaka, ut och in och man kan få olika tips råd eller bara stöttning när nåt går emot. Alla människor skulle ha en sån ventil.


 
Det blir ljusare. Och det är inte tåget i tunneln!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0