produktionsmedarbetande projektledare sökes

personen som söks måste kunna planera, genomföra och utföra projekt då de flesta arbetsuppgifter sker som en ensamarbete. sporadiskt kan svårmotiverad personal finnas att tillgå men ingår inte i projektplaneringen utan ses som bonus. de olika projekten är av väldigt varierande karaktär och sker vid varierande tid på dygnet. eventuellt kan tjänsten kombineras med en lönebetald deltidsanställning.
projekteringen, tidsplanering och genomförande består av hushållstjänster av hygienisk karaktär såsom fönsterputsning, toastädning, hundbajsupplockning gräsklippning, tvätt av duschdrapperi, hundfiltar, mattor och sängkläder, avtorkning av dörrar och skåp, blomsteromvårdnad och dylikt. sommartid ingår även visst underhåll av uteplats.
kvalifikationer som krävs är av mindre betydelse men att ha ett hem att bo i underlättar.
som person är du ordningssam, har en viss hygienisk standard som krav i din omgivning och kan planera din tid efter att behoven uppstår. du måste vara väldigt självgående, flexibel och kunna ta motgångar utan att klaga och vara beredd på tvära omplaneringar. det är en fördel om du kan vara steget före och se behovet innan det uppstått så tid finns inplanerad. du måste också vara beredd på att din egen fritid ofta får stå tillbaka för att eventuell visstidspersonal inte finns att tillgå vid behov.
tillsätts inte tjänsten eller vikarie finns att tillgå inom kort kommer företaget att tillfälligt stänga hela verksamheten.
välkommen med din ansökan!
lön diskuteras inte då resultatet av arbetet är motivation nog för rätt person.
/projektledaren för Familjen AB som härmed säger upp sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0