lyx

Medvind
Det här med att inte jobba så mycket. Det är ändå lite lyxigt. En liten paus från ekorrhjulet. Och att kunna erbjuda barnen skjuts på morgonen när det regnar känns helt OK. 
Min man är bäst i världen på att hålla kaffekokaren ren. Det är verkligen skönt att hitta en städad kokare på morgonen.
Motvind
Var på arbetsförmedlingen i går och trodde jag skulle få hjälp. Personalen är verkligen trevlig och så, men det är så mycket folk att det kändes lite onödigt för mig som har jobb att uppehålla dem. Sen kom jag hem och skulle registrera mig på deras jobbsökarsida. Jösses, så krångligt. Man tappar sugen. Inte ens CV går att ladda hem från ett färdigt dokument. Inte ens texten går att kopiera in. Allt måste skrivas från början. Och sen kommer det att man måste välja vilken bransch man söker jobb inom och sen vilken kategori. Suck. Och tror ni man kan markera och välja alla? Nej. Och jag som har en examen i ett tvärvetenskapligt ämne. Dubbelsuck.
Vindstilla
Ett av livets stora familjemysterie är varför det alltid ligger tre-fyra brödskivor kvar i en påse i skafferiet efter en ny påbörjats. Vad har de stackars skivorna gjort för ont? Om man tar ut de fyra första skivorna ur påsen direkt och slänger dem, kommer resten av brödet ätas upp då? Jag ska prova. Fast just nu är jag för fattig för att slänga nåt bröd alls. 
/d.

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad söker du för jobb Diana? :) Jag är svinrädd för AF, haha. Vill aldrig behöva gå dit. Söker också lite jobb nu, hade velat ha en halvtidstjänst eller så i en klädbutik eller liknande. Blir lite knäpp av att bara jobba hemifrån... Eller. Blir knäpp av allt känns det som så jag vet inte vad som hade varit bäst egentligen.

Svar: jag söker typ allt. gärna administrativ då jag är lite trött på människor emellanåt..ska regga mig på rekryteringsfirmorna också. att jobba hemifrån låter som drömmen :-) men jag förstår om du saknar det sociala.
Diana

2014-11-06 @ 09:51:44
URL: http://hejaida.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0