Regn i Göteborg

På väg till Liseberg med 18 st 13-åringar. Regnet öser ner och kommer förmodligen att göra det hela dagen. Stämningen är god och ungarna är uppspelta. Jag sitter och funderar på vad jag glömt att packa ner. Kommer inte på nåt nu, men en kudde hade ju varit skönt...En av ungarna hoppar på kryckor och en riskerar att gå ensam och en måste man hålla lite extra i örat. Det blir nog bra...


Medvind:
Igår var en fantastiskt bra dag. Jag var i skogen flera timmar och en kamera var med. Jag ser själv att det finns glädje i mig på bilderna. Jag känner ett inre lugn längre och oftare än på väldigt länge. Det känns som om alla dörrar mot framtiden är öppna och vad som än händer är jag snart beredd att välkomna det. 

Motvind:
Det är sådär när jag ska packa och planera och tänka. Jag fixar inte det riktigt. Då saknar jag någon som kan ta över och styra upp. 
Soporna blev inte uttagna och jag hann inte med att dammsuga. Kanske jag överlever ändå...
Vindstilla :
Börjar planera sommaren litegrann. Ska ut och vandra och jag saknar inte sällskap. Ska bara få ihop ett bra datum. Jag blev även utbjuden på en "feelgooddate" och lyssna på nåt lokalt heavymetalband men det är på skolavslutningsdagen så det fick jag tacka nej till. Vi brukar gå ut och äta då. Sen är inte musiken riktigt min smak så det känns helt ok. Han är en så förstående kollega, fast han är en man...😎 Han vill mej verkligen gott. 



Kommentarer
Postat av: Tobbe

Häftig källa...är det drickbart..ser ut att vara mysche krumelurer i..:) :)

Svar: Nja...vet inte. Får prova nästa gång jag går förbi ☺
Diana

2017-06-09 @ 10:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0