Längta eller sakna

Hur vet man skillnaden på att längta eller sakna? Kan det va så att längtar gör man när man vill ha mer av något och saknar gör man det som en gång var som aldrig mer kommer att hända? 

Jag vet inte,men om någon frågade skulle jag nog svara så. 
Men herregud vad jag längtar. Varför kan inte hjärtat och hjärnan samarbeta någon enda gång? 

Medvind: 
En otroligt avslappnad och trevlig kväll i går. Gäster som bara är, som sköter sej själva som inte har förväntningar och som man behöver passa upp. Och så skönt med lagom med vin och inte så sent. Precis vad jag behövde. 

Motvind:
Sover uselt och när jag väl sover drömmer jag massor i en enda röra. Och när jag vaknar känner jag denna enorma längtan som övergår i ångest. Kanske kommer den morgonen när jag känner saknad istället. Tror det skulle bli enklare att leva med en saknad än en längtan. 

Vindstilla :
Idag börjar jag med ny medicin. Har varit en otrolig jobbig vår och jag borde tagit tag i det tidigare. Men läkare är sannerligen inte lätta att få tag på. Har väntat över två veckor på en telefontid. Får se hur jobbig insättning den har. Jag ska inte gå upp i vikt av den iaf. Det tackar jag för. Annars är ju sorg ganska effektiv viktminskning. 2 kg på bara denna veckan är inte dåligt. Men jag har inte ätit mycket. Det vänder sej i munnen på mig. Idag ska jag springa och kanske det kan få igång lite aptit. Annars gör det inget om jag tappar två kilo till. Då är jag snart nere på matchvikt igen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0