Jobba.

Medvind:
Det är helt ok att börja jobba igen, träffa alla fina kollegor och komma in i rutiner igen. Många tycker jag ser så glad och fräsch ut och det är ju kul att höra då jag känner mej glad och harmonisk. Jag fick sista veckan med riktigt fint väder och det gjorde inte ett dugg ont att det regnade i går och idag. Hade en fin sista helg också. Balkonghäng med grannen på fredagen, Musik vid Immeln hela lördagen med en kollega och sen skogsutflykt med korvätning på söndagskvällen med grannen och hans barn. Det är fina ungar, lätta att ha å göra med. Igår sprang jag 6 km och det flöt på bra. Riktigt flow. Förutom den första hemska km som jag förmodligen aldrig kommer att vänja mej vid.
Igår hävdes grillförbudet och en dimma av grillrök lade sej över hela stan och affärens köttdiskar gapade tomma efter folks länsande. Och ja, grillen tändes även här. 
Motvind: 
Jag vill verkligen ha mer sommar. Mörkret har redan börjat påminna sej när jag får flytta bakåt timerna på lamporna i fönstret. 
Vindstilla:
När man kommer in i badrummet och ska göra sej klar till sängen som man bäddat rent i och ser hur de nyskurade golven blänker och man kommer på att det är tvätt i maskinen som behöver hängas ...då hade det varit gott att va två..det är trist att allt hänger på bara mej. Ibland. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0