Midsommar

Såja. Då har det vänt igen. Strax sitter vi i november när det är mörkt dygnet runt och undrar vad som hände. Regnet smattrar och det blåser på tvären.
Jo, sådär pessimistisk får man va ibland när livet känns bajs. Nu är det sommar, varmt och ljust och man ska va så jefla glad och tacksam över allt. Jomentjena. En saga har alltid ett slut men det blir inte alltid ett lyckligt slut. Men det finns ingen människa som ska behöva stå ut med förnedringen att bli anklagad för lögner. Speciellt inte från en  person man håller av, tycker om och litar på. Då får faktiskt sagan ha ett mindre lyckat slut. 
Medvind:
Hela min rabatt är rensad från ogräs.
Det verkar bli mycket hallon i år.
Det finns ganska gott om nunnekloster i Skåne.
Jag har fina vänner.
Jag har ett jobb.
Motvind:
Pengar. Alltid pengar. Midsommar blev dessutom dubbelt så dyrt som var planerat.
Jag har fått in bananflugor i köket. Det suger verkligen. Har ändå varit väldigt noga med att inte ha nåt framme som de gillar och tagit ut soporna varje dag.
Min duschslangshållare är paj. Och den nya jag köpte passade såklart inte.
Det är alldeles för länge till semestern.
Vindstilla:
Jag fick inte lägenheten jag var erbjuden. Så jag blir väl här ett tag till. Det är förbaskat dyrt, men jag trivs så det gör ingenting just nu. En av mina bästa grannar ska flytta och det kommer bli tråkigt. 
Funderar på att hitta någon på området som kan ta ut hunden så jag slipper cykla hem varje lunch. Men vem kan man lita på? Inte nån i hela världen verkar det som. 
Idag fyller min lille store pojk 25 år. Konstigt att han blivit så gammal. Själv har jag inte åldrats en dag sen han föddes. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback