Hur orkar folk?


Jag är i den stora hufvudstaden på utbildning. Har ingen aning om varför och motivationen är inte på topp. Jag är uppsagd och jobbar min sista dag i statens tjänst den 7 november. Jag har sökt lite andra jobb men inte fått svar från alla än. Var på intervju förra veckan på ett behandlingshem och chefen där har ringt mina referenser. Tror det är ett intressant arbete. 
Medvind:
Jag hoppas på en mindre lägenhet efter sommaren. Det ser ljust ut då grannen frågade om jag ville byta med henne. Det vill jag. 
Jag sprang en runda här i staden i går och hittade tillbaka till hotellet. Yey! Hoppas det går bra i morgon också. Idag har jag shoppat och gått 17000 steg så det får va dagens aktivitet. 
Jag och Pelle sprang blodomloppet i Malmö och det gick bra! Han är bra att göra saker med. Det bara funkar. Vi har kul. Kan ìnte ens tänka mej nåt som vi inte skulle kunna komma överens om. 

Motvind:
Hade bokat dubbelrum men fick ett med enkelsäng. Kasst. Ska man bo flera dagar vill jag ha lite space. 
Det här med Stockholm. Hatar storstan och Google Maps och alla ljud och allt stök och alla människor..har de inga hem att vara i???
Vindstilla:
Längtar hem. 
Lilla ungen är på prao denna veckan på F17. Alla borde göra prao inom försvaret. 
Se nedan konversation 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0